Sayfalar

5 Mart 2014 Çarşamba

Bebek Odası Seçimi

Evet itiraf etmeliyim bebek odası seçimim çok kolay oldu.

Öncelikle, eşimle birlikte İstanbul'luların çok iyi bildiği Modoko'ya giderek 1-2 mağazaya girdikten sonra oradaki taşlı ve taçlı, birbirinin kopyası devasa mobilyaları kesinlikle istemediğime ve oradaki mobilyalara 3500-4000 TL ödemek istemediğime hemen karar verdim. Daha sonra Mothercare mobilyalarını inceledik ve gördük ki beğendiğimiz hiç bir model takım olarak satılmıyor. Sonra başladım araştırmaya..Bu sırada internet sitelerini gezerken Baby Art adında bir mobilyacı gördüm. Web sitesinden gördüğüm kadarıyla çok hoş tasarımları ve minimal mobilyaları vardı. Annem de bir arkadaşının tavsiyesi ile aynı mobilyacıyı bulmuştu.
Bir akşam iş çıkışı annemle Baby Art'a gittik ve içeri girer girmez "işte aradığım tarz mobilyalar bunlar" dedim.
Sahibi ve tasarımcısı Mimar Elif Hn ile de tanışınca oradan temiz iş çıkacağına ikna olup gösterdiği tasarımlardan bize uygun olanlarını seçerek, bebek odamıza uyarlayarak yanından ayrıldık.

Tabii ki hiç bir şey bu kadar da kolay olamazdı :) Atlanan ufak bir detay vardı, bebek odası ne renk olacak?
Pastel bir renk olması tercihimizdi, bu sebeple mobilyalardan birinde yer alan pastel yeşili çok beğendik ve odamızı o renk yapmaya karar verdik.

Elif Hn da sağolsun renk kartelası ile bize yardımcı oldu ve 1-2 hafta içerisinde artık ne istediğimize karar vermiş olarak gönül rahatlığı ile bebeğimizin mobilyalarının yapımını emin ellere bırakarak ayrıldık.

Bebek mobilyalarımız tamamlanıp odamıza yerleştikten sonra sizlerle fotoğraflarını da paylaşacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder